Викладачі кафедри комп’ютерних наук та інформаційних технологій взяли участь у конференції IT Ukraine Education Summit 2022. Захід охопив понад 2000 зацікавлених осіб, та зібрав понад 500 учасників онлайн та 29 спікерів.

IT Ukraine Education Summit 2022 - це унікальний майданчик для цікавих освітніх дискусій із висококваліфікованими експертами ІТ-індустрії, представниками держави, бізнесу та навчальних закладів. Своїм досвідом, знаннями та прогнозами поділились спікери відомих ІТ-компаній, таких як SoftServe, Sigma Software, ЕРАМ, GlobalLogic, освітніх закладів KSE, DAN.IT Education, Mate Academy, STEM-школа INVENTOR, SET University, Український католицький університет, Національний університет ім. Тараса Шевченка, Міністерство науки і освіти України, представників регіональних ІТ-кластерів та багато інших.

Подія була зосереджена навколо п’яти панельних дискусій про ІТ-освіту та keynote speech. Учасники мали змогу задати питання експертам та отримати відповіді.

Оголошення

Психологічна допомога «Я за Тебе»
Студенте! Якщо тобі потрібно прийняти оптимальне рішення в різних ситуаціях життєвого досвіду, розібратися в суті проблемної ситуації...

Детальніше 

Студенте!!!
Якщо тобі потрібна духовна підтримка, і тобі важко прийняти рішення або знайти вихід із важкої життєвої ситуації...

Детальніше 

На гору